Harpdag

Op zondag 11 november 2018 viert Harpe Diem zijn 25e verjaardag. Als afsluiter van dit jubileumjaar verwelkomen wij je graag op een spetterende harpdag met een verrassend feestconcert. 
Onze twee gastharpistes komen uit Wales. Catrin Finch, terecht de Queen of Harps genoemd, is wereldwijd gekend om haar energieke, briljante speelstijl. Gwenllian Llyr behoort tot een jongere generatie, maar kan ook al een aantrekkelijk palmares voorleggen.
In de ochtend is er een Catrin Finch Class, waar elke deelnemer een plaats krijgt. In de namiddag is er keuze tussen deelname aan het samenspel of aan de masterclass met Gwenllian Llyr. Op diverse tijdstippen is er gelegenheid tot spelen op een vrij podium.
Om 13u30 staat er een lunchconcert met Gwenllian LLyr op het programma en om 18u het grote feestconcert. De inhoud daarvan blijft vooralsnog een verrassing maar vanzelfsprekend is Catrin Finch de hoofdvedette.
De ganse dag kan je snuisteren tussen de harpen, partituren en accesoires op de doorlopende EXPO. Aan de Harpe Diemstand kun je gebruikte bladmuziek kopen of te koop aanbieden. Op de partituren moet dan duidelijk je naam en vraagprijs staan. Je kan er ook je tweedehandsharp te koop stellen. Kleine harpherstellingen kunnen uitgevoerd worden als ze vooraf aangevraagd worden (harpediem@gmail.com)
PRAKTISCHE INFO
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw; gelieve zeker niet op de berm langs de weg te parkeren en de aanwijzingen van de parkeerwachters te volgen.
 
Betalen
Aan het onthaal koop je tickets en bonnetjes voor de cafetaria; er kan alleen CASH betaald worden.
 

Locatie Lemmensinstituut Lemmensberg 3 3000 Leuven.

Toegangsprijzen en kaarten Inschrijven als deelnemer kost 15 euro. Deelnemers betalen via overschrijving om hun deelname te bevestigen.

Als luisteraar kun je kaarten bestellen voor elk van de concerten of voor een hele dag met toegang tot alle activiteiten en concerten: een dagkaart voor één persoon of een gezinskaart voor max. vier personen onder wie max. twee volwassenen.

Lunchconcert: €6 -Feestconcert: €10 - Dagkaart: €12 - Gezinskaart: €25 (max. 4 personen onder wie max. 2 volwassenen)

OPGELET: KAARTEN KUNNEN UITSLUITEND BESTELD WORDEN BIJ HARPE DIEM - NIET BIJ HET LEMMENSINSTITUUT - EN DIT VANAF 10 MEI

HOE? Tickets kunnen uitsluitend telefonisch gereserveerd worden: 0474 65 79 21

Maaltijden Er is een cafetaria waar de hele dag drank, broodjes, soep en taart geserveerd worden. Het bestellen van een feestelijke, warme lunch is niet meer mogelijk.